Friday, June 24, 2011

Pemenang contest :)

hoyeayyyyy contest dah habissssss :) i pulak yang excited kan.
okay sorry sangat semua sebab lambat sangat nak umumkan pemenang.
dan langsung takde update blog, saya minta maaf, minta maaf sangat2.

okay, so.... here the winner :)





 



 dan ini lah 2 peserta favourite yang saya pilih sendiri.
hoyeay hoyeay :)



 dah habis sudah contest ini. terima kasih kepada yang masih sudi sokong
sayapunyashawl ye? maaf banyak kekurangan dan ketidak sempurnaan sepanjang
contest ini :)




Thursday, June 23, 2011

List name of the contestant


Peserta contest yang sangat best :)
  1. Anis - Http://Are-Nies97.Blogspot.Com/2011/05/Saya-Punya-Shawl.Html
  2. Ct Nursyuhada - Http://Www.Facebook.Com/Photo.Php?Fbid=2137397758403&Set=O.242673453693&Type=1&Theater
  3. NURUL SYADIYAH HANNAH - Http://Www.Facebook.Com/Photo.Php?Fbid=119244548163611&Set=O.242673453693&Type=1&Theater
  4. Nur Fatin Adilah Bt Azmi - Http://Www.Facebook.Com/Photo.Php?Fbid=208766389165612&Set=O.242673453693&Type=1&Theater
  5. Nurul Amirah - Http://Www.Facebook.Com/Photo.Php?Fbid=2139847376823&Set=O.242673453693&Type=1&Theater
  6. Tengku Nur Asyikin Bt. Tengku Hussin. - Http://Www.Facebook.Com/Photo.Php?Fbid=225134240848643&Set=O.242673453693&Type=1&Theater
  7. Nur Nabila - Http://Www.Facebook.Com/Photo.Php?Fbid=215731738457222&Set=O.242673453693&Type=1&Theater
  8. Nurul Shafiqah - Http://Www.Facebook.Com/Photo.Php?Fbid=2112140284710&Set=O.242673453693&Type=1&Theater
  9. NOR ASLINDA BINTI HASHIM - Http://Www.Facebook.Com/Photo.Php?Fbid=231775690173197&Set=O.242673453693&Type=1&Theater
  10. Nur Faten Nabihah - Http://Www.Facebook.Com/Photo.Php?Fbid=177565332297311&Set=O.242673453693&Type=1&Theater
  11. Nur Fatihah Ghali - Http://Www.Facebook.Com/Photo.Php?Fbid=2042636313530&Set=O.242673453693&Type=1&Theater
  12. Wan Nurul Nadiah Bt. Azizan - Http://Www.Facebook.Com/Photo.Php?Fbid=10150189508574597&Set=O.242673453693&Type=1&Theater
  13. Ainaa Atirah Abd Azian - Http://Www.Facebook.Com/Photo.Php?Fbid=214279371926769&Set=O.242673453693&Type=1&Theater
  14. Nurul Afiqa Shuhada - Http://Www.Facebook.Com/Photo.Php?Fbid=206706149368162&Set=O.242673453693&Type=1&Theater
  15. Siti Nabihah - Http://Www.Facebook.Com/Photo.Php?Fbid=212106805487306&Set=O.242673453693&Type=1&Theater
  16. Siti Hajar - Http://Www.Facebook.Com/Photo.Php?Fbid=164251403639557&Set=O.242673453693&Type=1&Theater
  17. ANNYZ HAZWANI - Http://Www.Facebook.Com/Photo.Php?Fbid=1554766367898&Set=O.242673453693&Type=1&Theater
  18. Siti Nabihah - Http://Www.Facebook.Com/Photo.Php?Fbid=211974985500488&Set=O.242673453693&Type=1&Theater
  19. NANA FARHANA - Http://Www.Facebook.Com/Photo.Php?Fbid=211873548844359&Set=O.242673453693&Type=1&Theater
  20. SHUHADA FAZLI - Http://Www.Facebook.Com/Photo.Php?Fbid=203501246358534&Set=O.242673453693&Type=1&Theater

pertama sekali nak cakap thank you so much yang ada effort nak masuk contest ni and
thank you so much for the trust and support. ini adalah list name of the contestant
dan pemenang akan diumumkan esok. esok mungkin malam lah yer. kalau sempat esok
petang saya akan umumkan (sorry sebab kerja, jadi double triple busy) 
 
 
Wednesday, June 22, 2011

First contest SayaPunyaShawl :)


 assalamualaikum :)
sayapunyashawl dengan berbesar hati ingin mengadakan contest khas 
untuk semua dan terutamanya customer sayapunyashawl dan tak lupa
kepada semua yang masih sudi menjenguk2 blogshop sayapunyashawl ni...

contest ini diadakan untuk menghargai sokongan semua dan untuk memperkenalkan
sayapunyashawl di mata semua. contest ini terbahagi kepada 2 kategori :
1. kepada yang ada blog
2. dan mereka yang tiada blog, boleh masuk melalui facebook



contoh banner adalah seperti ini :


simple2 pun takpe, lepastu suruh orang like k? :)

Sebarang pertanyaan boleh ajukan di wall fanpage sayapunyashawl ye? jangan tanya
di bahagian komen blog ini, takut terlepas pandang.

 

Blog Template by YummyLolly.com