Thursday, April 21, 2011

Shawl combo harga murah II


salam semuaaaa :) ini adalah shawl dari my personal collection. sebenarnya
sayang sangat nak jual shawl ni semua sebab colourful dan cantik. saya kan suka
shawl yang colourful dan funky-funky. tapi sebab tak banyak baju plain, jadi
shawl yg bercorak-corak cantik ni tak dapat nak di pakai selalu, jadi sudahnya
duduk terperuk dekat tempat pengantung shawl tu. jadi, saya decide nak jual

jangan risau, kain semua in superb condition, xde tertarik atau terkoyak.
jangan risau shawl semua sudah dicuci dan direndam dengan downy. hehe :)
 
RM30 each set
 
CODE : PC01
SOLD OUT


CODE : PC02
AVAILABLE


CODE : PC03
AVAILABLE



CODE : PC04
AVAILABLE



CODE : PC05
AVAILABLE

CODE : PC01
AVAILABLE


Discount untuk inner pulak :)

ORIGINAL PRICE : RM8 EACH
DISCOUNT PRICE : RM5 EACH :)



LIGHT GREY : SOLD OUT
ARMY GREEN : LAST PIECE AVAILABLE
YELLOW : LAST PIECE AVAILABLE
TURQOISE : 2 AVAILABLE
LIGHT PINK : SOLD OUT
LIGHT PURPLE : SOLD OUT



PURPLE : LAST PIECE AVAILABLE
PEACH : SOLD OUT
SKY BLUE : LAST PIECE AVAILABLE
ORANGE : 2AVAILABLE
BLACK : SOLD OUT

Sunday, April 10, 2011

Diskaun hebat lagi!

Diskaun datang lagi. jom beli shawl pakistan plain ni.
beli 2 helai dapat free postage. suka tak? suka tak? :)


Price : RM18 each
RM10 EACH



CODE : PA01
SOLD OUT





CODE : PA02
SOLD OUT




CODE : PA03
SOLD OUT





*light orange*
CODE : PA04
AVAILABLE





CODE : PA05
SOLD OUT







CODE : PA06
SOLD OUT





CODE : PA07
SOLD OUT







CODE : PA08
SOLD OUT



CODE : PA09
SOLD OUT




CODE : PA10
SOLD OUT





CODE : PA11
SOLD OUT





 CODE : PA12
SOLD OUT






CODE : PA13
SOLD OUT







CODE : PA14
SOLD OUT




CODE : PA15
SOLD OUT




CODE : PA16
FULLY RESERVED






CODE : PA17
SOLD OUT



p.s : penghantaran hanya akan di buat pada hari
selasa, khamis dan jumaat sahaja :)




Tuesday, April 05, 2011

Harga runtuh. More than 50% discount :)

Nak habis kan stok untuk raya yang akan datang. :)
Beli 2 helai, dapat free postage...

Price : RM25 each
RM10 each


CODE : PP01
SOLD OUT





CODE : PP02
SOLD OUT





CODE : PP03
LAST PIECE AVAILABLE





CODE : PP04
SOLD OUT




CODE : PP05
SOLD OUT





CODE : PP06
 FULLY RESERVED




\
CODE : PP07
SOLD OUT




CODE : PP08
SOLD OUT




p/s : any backout buyer will be blacklist!
 

Blog Template by YummyLolly.com