Sunday, January 30, 2011

Inner awning colourful :)



Inner awning cotton. memang best sangat. sekarang dah takde masalah
nak pakai inner dah kan? :)

PRICE : RM10
Buy 2 onwards get RM8 each



CODE : KUNING
LAST PIECE AVAILABLE



CODE : 
LIGHT PINK ( 1 ) : SOLD OUT
LIGHT PURPLE ( 2 ) : LAST PIECE AVAILABLE
PINK ( 3 ) : LAST PIECE AVAILABLE
LIGHT BLUE ( 4 ) : 2 AVAILABLE
BLUE ( 5 ) : SOLD OUT
RED ( 6 ) : SOLD OUT
BLACK ( 7 ) : LAST PIECE AVAILABLE
PURPLE ( 8 ) : 2 AVAILABLE 




CLOSE UP PICTURES


p/s : sekarang tengah cuti, email semua akan direply, cuma postage akan dilakukan
pada 7 February ye sayang-sayang :)


Tuesday, January 18, 2011

Shawl kasih sayang.

shawl cotton plain yang sangat simple yet unique. dekat tepi shawl ada button
memang sangat cool. tak nampak over atau sarat. sesuai pakai dengan baju
bercorak atau inner bercorak. material kain cotton memang berkualiti (tak tipu).
material kain cotton lembut, tak keras. senang pakai dan selesa sangat2 :)

PRICE : RM30 EACH
BUY 2 PIECES FOR RM50


CODE : KS01
SOLD OUT



CODE : KS02
SOLD OUT



CODE : KS03
SOLD OUT




CODE : KS04
AVAILABLE




CODE : KS05
FULLY RESERVED






CODE : KS06
SOLD OUT






CODE : KS07
SOLD OUT





CODE : KS08
FULLY RESERVED




CODE : KS09
SOLD OUT






CODE : KS10
SOLD OUT







CODE : KS11
SOLD OUT






shawl ni paling cantik gorgeous dan unik. sebelah plain dan sebelah lagi corak.
ada pulak bunga ros dekat hujung shawl, kalau pakai memang orang akan
pandang dua kali sebab cantik sangat-sangat :) material memang berkualiti,
jenis cotton lembut, bukan cotton yang keras tu tau. harga mahal sikit sebab
ambil pun mahal. tapi insyAllah di antara yang termurah dekat dalam online
blogshop ni. jom beli!

PRICE : RM35 EACH
BUY 2 ONWARDS RM30 EACH
BUY MORE THAN 3 GET FREE POSTAGE
 (can mix with other shawls) 


CODE : KC01
SOLD OUT
 




CODE : KC02
FULLY RESERVED



CODE : KC03
FULLY RESERVED




CODE : KC04
1 AVAILABLE
1 SOLD





CODE : KC05
FULLY RESERVED






CODE : KC06
1 AVAILABLE
1 SOLD


Preview : Shawl Kasih sayang :)


Assalamualaikum :)
hehe tak boleh belah nama shawl nak bagi kan? tapi betul lah, bila pakai
shawl ni rasa sayang kat semua orang sebab shawl ni cantik sangat-sangat.
okay ni preview dulu. malam ni kalau sempat atau esok dianna update.





malam ni atau esok akan update :
1. inner awning
2. shawl kasih sayang :)


Saturday, January 15, 2011

Shawl pelangi petang :)

assalamualaikum...
shawl tie dye sangat cantik dan sangat menawan. sangat selesa dan sangat lembut.
material cotton yang berkualiti dan tidak keras. tak jugak panas. senang nak bentuk.
dan boleh di pakai dengan atau tanpa inner. sesuai untuk semua jenis muka :)

PRICE : 1 PIECES RM20 EACH
2 PIECES ONWARDS RM15 EACH


CODE : TD01
SOLD OUT


CODE : TD02
SOLD OUT




CODE : TD03
SOLD OUT





CODE : TD04
AVAILABLE



CODE : TD05
AVAILABLE




CODE : TD06
AVAILABLE




CODE : TD07
AVAILABLE




CODE : TD08
AVAILABLE




CODE : TD09
SOLD OUT




CODE : TD10
SOLD OUT




Shawl cotton bawah ni pulak dianna suka sangat sebab simple. walaupun simple,
dekat permukaan shawl ada jahitan timbul yang matching warna dengan shawl
menampakkan keunikkan dan kelainan shawl tu. kiranya, walaupun simple, still
nampak elegant dan bergaya. kain cotton lembut dan memang sangat cantik,
mungkin dalam gambar tak nampak sangat. tapi memang cantik :)

Price : RM20 each
Buy 2 onwards get RM15 each


CODE : PL01
SOLD OUT





CODE : PL02
SOLD OUT


CODE : PL03
SOLD OUT






CODE : PL04
SOLD OUT







CODE : PL05
SOLD OUT









CODE : PL06
SOLD OUT




CODE : PL07
SOLD OUT





CODE : PL08
SOLD OUT






CODE : PL09
SOLD OUT





CODE : PL10
SOLD OUT



 

Blog Template by YummyLolly.com