Thursday, December 15, 2011

Year end sales :)

Assalamualaikum... rasa sedih bila tengok blog ni tak berupdate,
rasa sedih tengok tarikh last update blog ni. blog ni lah yang paling
banyak dan paling besar jasanya pada hidup saya. jadi, jangan risau.
saya tak akan melupakan blog saya ni. :) sekarang berada jauh di
hujung dunia, tak dapat nak cari supplier shawl yang hebat jadi saya
terpaksa slow down dulu blog ni, but worry not. Bulan January nanti akan
start balik ber business seperti biasa. InsyAllah...

Jadi, sekarang ni nak habis kan semua stok shawl yang masih banyak tu.
jangan risau, walaupun shawl berada dalam plastik saya dah keluarkan
dan basuh siap letak softlan lagi tau. okay jom lah kita beli shawl ni
sebab harga gila murah kalau nak compare dengan shawls ni semua...

Price :
RM5 each
Buy 5 pieces = RM20
*reservation hanya 24 jam*

**ada antara shawl yang ada 2 helai, jadi korang akan nampak 2 atau 3 gambar 
yang sama. but no worries, kalau nak order just bagi je code okay?


UPDATE 12/12/2011 : Shawl yang dah sold out akan saya delete gambar nya.
jadi yang ada ni semua available atau reserve :)



code : 3
reserved



code : 10
sold out 

code : 12
reserved


code : 14
reserved


code : 15
sold out 

code : 17
reserved


code : 18
reserved


code : 22



code : 23
sold out 


code : 24
sold out 


code : 25
sold out 


code : 26
sold out 


code : 28
reserved


code : 31
reserved



** Delivery adalah setiap hari bekerja. Kalau bayar sebelum pukul 1pm,
shawl(s) anda akan di pos pada hari yang sama :)

3 comments:

Anonymous said...

Akak,buatlah giveaway. review blogshop Akak. kita suka tuto yg shawl tutup dada tu ;) May Allah bless ;)

Unknown said...

salam. i just found this blog. do you take orders from Brunei? i kinda interested with ur shawls.

Leadership Developmant Training said...

kunjungan sob ..
bagi" kalimat motivasi sob ..
hanya terdapat tiga warna,sepuluh bilangan, dan tujuh not;hal yang terpenting adalah bagaimana kita memanfaatkannya.
di tunggu kunjungan balik nya sob .. :)

 

Blog Template by YummyLolly.com