PENTING

PENTING

Order form :

Full name:
Email Address:
Address :
H/P no :
Code item(s) :
payment method : maybank2u *letak email sayapunyashawl@gmail.com
cash deposit *mms/email the picture of the receipt
Postage method : Pos laju
COD ( area uitm shah alam )
Kalau salah satu items yang di order tiada : cancel order
proceed order dengan available items
saya akan email items tambahan
bila bayaran akan dibuat? 1 jam selepas dapat confirmation email
24 jam selepas dapat confirmation email
dalam tempoh 2 hari *selepas 2 hari nama akan diblacklisted jika MIA tanpa sebab
Comment :

Put a website form like this on your site.
Saturday, July 02, 2011

Baju polkadot cantik

Assalamualaikum. ingat tak dianna pernah jual baju ni dulu?
tapi harga RM60 kan? mahal kan? tapi sekarang dianna dah
jumpa supplier yang murah dan kualiti pun sama, sebijik lah 
senang cakap kan... so jom lah kita shopping sebab harga murahhhh :)

PRICE : RM35 EACH
(exclude postage)

material : chiffon (with lining)
size : free size ( fit s-m )



 *turqoise*
CODE : TQ01
AVAILABLE



*BLUE BLACK*
CODE : BB01
AVAILABLE



*CHOCOLAT*
CODE : CC01
AVAILABLE



 *RED*
CODE : RR01
AVAILABLE

1 comments:

Anonymous said...

hi!
baju ni lengan panjang ke tiga suku?

 

Blog Template by YummyLolly.com