Thursday, April 21, 2011

Shawl combo harga murah II


salam semuaaaa :) ini adalah shawl dari my personal collection. sebenarnya
sayang sangat nak jual shawl ni semua sebab colourful dan cantik. saya kan suka
shawl yang colourful dan funky-funky. tapi sebab tak banyak baju plain, jadi
shawl yg bercorak-corak cantik ni tak dapat nak di pakai selalu, jadi sudahnya
duduk terperuk dekat tempat pengantung shawl tu. jadi, saya decide nak jual

jangan risau, kain semua in superb condition, xde tertarik atau terkoyak.
jangan risau shawl semua sudah dicuci dan direndam dengan downy. hehe :)
 
RM30 each set
 
CODE : PC01
SOLD OUT


CODE : PC02
AVAILABLE


CODE : PC03
AVAILABLE



CODE : PC04
AVAILABLE



CODE : PC05
AVAILABLE

CODE : PC01
AVAILABLE


2 comments:

FAZLINA AZIZ said...

http://old-stuffresale.blogspot.com/search/label/SHAWL

Anonymous said...

shawl combo tak up to date ,

 

Blog Template by YummyLolly.com