Thursday, December 30, 2010

Shawl gedik-gedik manja :)

Shawl ni paling cantik, paling simple tersangat simple dan cantikkk.
nampak tu ckp banyak kali sangat cantik sebab memang cantik.
hehe sangat ringan dan mudah nak pakai jugak. kalau pakai style lilit 
lepas tu pergi jalan dekat cahaya matahari sehari suntuk pun tak kan panas
sebab sangat selesa dan sejuk jer rasa hehe okay jom tengok shawl.

Shawl Manja
RM14 each
(exclude postage)

CODE : SHAWL MANJA 1
SOLD OUT




CODE : SHAWL MANJA 2
FULLY RESERVED



CODE : SHAWL MANJA 3
FULLY RESERVED





CODE : SHAWL MANJA 4
SOLD OUT



CODE : SHAWL MANJA 5
2 AVAILABLE
1 SOLD 



CODE : SHAWL MANJA 6
1 RESERVED
1 AVAILABLE



CODE : SHAWL MANJA 7
AVAILABLE



CODE : SHAWL MANJA 8
AVAILABLE


CODE : SHAWL MANJA 9
FULLY RESERVED


CODE : SHAWL MANJA 10
AVAILABLE


CODE : SHAWL MANJA 11
1 RESERVED
1 SOLD




Wednesday, December 29, 2010

Aksesori shawl : headband colourful

RM10 each
( exclude postage)


CODE : RAINBOW 1
SOLD OUT



CODE : RAINBOW 2
SOLD OUT




CODE : RAINBOW 3
AVAILABLE



Tuesday, December 28, 2010

Shawl Juliana :)

assalamualaikum :)
okay, hari ni dianna nak update shawl custom made. kain sangat cantik dan unik.
lembut dan senang nak bentuk. rugi siapa yang tak beli ni. sebab dianna sendiri
ambil satu, sebab geram sangat tengok hehe

Shawl Juliana
material : chiffon + polyester
measurement : panjang 1.8m


contoh shawl juliana pada model :)



CODE : SHAWL JULIANA 1
PRICE : RM19
3 AVAILABLE





CODE : SHAWL JULIANA 2
PRICE : RM19
SOLD OUT



( do not have any bid )
CODE : SHAWL JULIANA 3
PRICE : RM10
1 RESERVED
1 SOLD





Tuesday, December 21, 2010

Shawl Khalidah :)

assalamualaikum semua..
dah lama sayapunyashawl tak berupdate kan? minta maaf, sekarang ni berada
di Kedah, dan susah nak cari stok shawls dekat sini. insyAllah bulan Januari nanti
akan mula beroperasi seperti biasa. harap semua masih beri sokongan pada
sayapunyashawl sehingga ke akhir hayat yer sayangku semua :)

Shawl Khalidah
RM19 excluded postage



CODE : SHAWL KHALIDAH 1
SOLD OUT



CODE : SHAWL KHALIDAH 2
SOLD OUT



CODE : SHAWL KHALIDAH 3
SOLD OUT



CODE : SHAWL KHALIDAH 4
SOLD OUT







CODE : SHAWL KHALIDAH 5
SOLD OUT




CODE : SHAWL KHALIDAH 6
SOLD OUT







CODE : SHAWL KHALIDAH 7
SOLD OUT






CODE : SHAWL KHALIDAH 8
AVAILABLE






Postage hanya menggunakan pos laju.
Postage charge :
1 - 3 shawls RM6
4 - 5 shawls RM7
6 onwards FOC

Sunday, December 19, 2010

Masih available : Ribbon clip & set shawl combo.


Klik untuk lihat lebih details :)


Friday, December 10, 2010

Beware of FAKER.



assalamualaikum semua. 

kat sini saya nak cakap, please beware of faker of sayapunyashawl out there.
please remember, ada satu je sayapunyashawl dekat dalam dunia blog ni.
yang berdaftar sejak dari 1st May 2009. dan sayapunyashawl hanya ada
sayapunyashawl dan fan page sayapunyashawl ini. sila klik untuk lihat.

ingat yer semua, jangan tertipu dengan tersalah bank in atau pun tersalah beli.
tiada saya suka shawl ke, saya minat shawl ke, saya nak makan shawl ke,
semua takde. please remember that!

AND FOR THE SPECIFIC FAKER, IF YOU DONT STOP DOING
WHAT YOU ARE DOING, I WILL MAKE SURE YOU WILL REGRET.




Wednesday, December 08, 2010

Now sayapunyashawls accept paypal :)


sorry sebab ketinggalan zaman, anyway, now sayapunyashawl accept paypal.
and we do ship worldwide, free postage promotion only applicable within 
Malaysia only and do fill the order form to order :)


Tutorial shawl gypsyyyy :) *requested*


sorry video macam kurang kualiti, kurang cahaya dan sebenarnya time
ni tengah penat sangattttt. so, muka macam tak boleh belahh.

ada dua lagi tutorial di reqeust oleh my customer, and pada siapa yang 
nak request boleh tinggalkan komen dan kalau boleh saya buatlah k.
dan make sure like sayapunyashawl di facebook sebab apa-apa update
akan di buat di facebook dulu :)


Tuesday, December 07, 2010

Jualan Murah. Combo set.

Salam semua. okay dekat sini dianna bagi pilihan dekat anda semua.
boleh beli ikut set combo dengan harga yang sangat murah atau
boleh jugak beli satu satu tapi dengan harga yang berlainan. kiranya
kalau beli set combo ni, lagi murah dan jimat lah :)

setiap set dicampur dengan pashmina, shawl harga dari RM10-RM20.
tapi semua telah di discount menjadi satu set dengan harga yang sangat
murah dan berpatutan. Satu set ada 5 - 8 helai shawl dengan harga satu set
RM30-RM40 SAHAJA.

kalau nak beli satu satu pun boleh, tapi harga lain. shawl corak RM7 each,
pashmina RM10 each dan shawl lycra RM15 each. 

*semua shawl corak*
CODE : SET 1
PRICE : RM30
AVAILABLE


*shawl cotton,shawl corak, pashmina glitter dan pashmina dwitone, shawl sari*
CODE : SET 2
PRICE : RM35
AVAILABLE



*shawl corak, pashmina dwitone, shawl cotton*
CODE : SET 3
PRICE : RM30
AVAILABLE



*shawl corak, shawl dwicolour, shawl cotton*
CODE : SET 4
PRICE : RM30
AVAILABLE



*semua shawl corak*
CODE : SET 5
PRICE : RM30
SOLD OUT



*shawl dwicolour, shawl corak*
CODE : SET 6
PRICE : RM30
AVAILABLE



*shawl dwicolour, shawl corak*
CODE : SET 7
PRICE : RM30
AVAILABLE




*shawl cotton, shawl dwicolour, shawl corak, pashmina dwi tone, pashmina glitter*
*shawl dwicolour, shawl corak*
CODE : SET 8
PRICE : RM30
SOLD OUT






*pashmina dwicolour, shawl tone, shawl corak, shawl cotton, 
shawl dwicolour dan shawl lycra*
( sema ada 7 helai )
*shawl dwicolour, shawl corak*
CODE : SET 9
PRICE : RM40
SOLD OUT



Jualan Akhir Tahun. Paling Murah. Paling besttttt :)

Assalamualaikum :)
Tidak lama lagi kita semua akan pergi ke tahu baru iaitu 2011. 
dan hari ini pula adalah tahun baru islam. jadi, dikesempatan ini
saya nak buat jualan tahun baru, jualan penghabisan stok.
nak kasi habis dan licin semua items yang masih ada di blog ini.
jom shopping!

SEMUA MURAHHHH. BELI 3 HELAI DAN KE ATAS FREE POSTAGE :)
KLIK GAMBAR UNTUK TENGOK SEMUA SHAWL 
YANG SUDAH DI DISKAUN.






P/S : AKAN DI UPDATE DARI SEMASA KE SEMASA.
JANGAN RISAU, SEMUA SHAWLS AKAN DI DISCOUNT KAN :)


Monday, December 06, 2010

Cuba tengok ni :)

Thursday, December 02, 2010

Tutorial pakai shawl ( basic )


sorry kalau tak clear. and ignore the dark circle please :)
do request if you want any tutorial.


 

Blog Template by YummyLolly.com