Saturday, November 27, 2010

Shawl's accessories : Ribbon clip



contoh pemakaian pada shawl :)
patung telah mengayakan ribbon no. 2

PRICE : RM5 each
Buy 4 and get free postage 



RESERVED : 3, 8,11,13,14, 15, 16, 17,18

Preview : Bow clip ( shawl accessories )


akan update petang atau malam nanti. :)


Wednesday, November 24, 2010

Shawl corak yang bercorak-corak.

RM10 each
RM7
*excluded postage*

Buy 3 shawls get free postage ( pos express )



CODE : Q01
AVAILABLE


CODE : Q02
AVAILABLE



CODE : Q03
SOLD OUT


CODE : Q04
AVAILABLE



CODE : Q05
AVAILABLE



CODE : Q06
AVAILABLE



CODE : Q07
AVAILABLE



CODE : Q08
AVAILABLE



CODE : Q09
AVAILABLE



CODE : Q10
AVAILABLE



CODE : Q11
AVAILABLE



CODE : Q12
AVAILABLE



CODE : Q13
AVAILABLE



CODE : Q14
SOLD OUT



CODE : Q15
AVAILABLE



CODE : Q16
AVAILABLE



CODE : Q17
AVAILABLE



Tuesday, November 23, 2010

Tutorial pakai inner syria supaya muka tak nampak bulat

salam. sorry tutorial tak seberapa.
dan sorry sebab sengau. hehe

video
Monday, November 22, 2010

Clearance sale! All free postage ( via courier not pos ekpres )

RM16 each
RM10
RM7
**Buy 2 get free postage
(POS EKPRES)




code : pink
SOLD OUT


CODE : GREEN
SOLD OUT



CODE : GREY
SOLD OUT




code : light green
SOLD OUT




code : maroon
SOLD OUT



CODE : LIGHT BROWN
SOLD OUT




CODE : DARK BROWN
SOLD OUT


--------------------------------------------------------------------------------------------


RM10 each
RM7 EACH

shawl terpaling funky dan simple yang pernah saya jumpa.
lembut, sejuk dan selesa di pakai. :)

material : chiffon




code : PL01

SOLD OUT


--------------------------------------------------------------------------------------------


RM25 each
RM20 each
Buy 2 get free postage

code : BB01
SOLD OUT


code : BB04
SOLD OUT



code : BB06
SOLD OUT




 
code : BB07
SOLD OUT




code : BB09
SOLD OUT



--------------------------------------------------------------------------------------------

RM16 each
RM15 each
RM10 EACH


code : GG09

SOLD OUT


code : GG010


SOLD OUT




--------------------------------------------------------------------------------------------

RM10 each
RM7 EACH



CODE : SP01
SOLD OUT



CODE : SP04
SOLD OUT



CODE : SW01
SOLD OUT


CODE : SW02
SOLD OUT


CODE : SW03
SOLD OUT







Sorry for the long silence. Update will be tonight :)


assalamualaikum :)
maaf semua sebab lama tak update, walaupun sekarang dah cuti, tapi
busy sikit-skit lagi. dan jangan risau, semua email saya akan reply malam
ni. dan update jugak insyAllah akan di buat pada malam ini. 

dan BERITA BAIK. setiap pembelian 2 barang, tak kisah lah apa,
daripada blog ini akan diberi postage percuma ( free courier via ct-link ).
dijamin selamat, cepat dan tepat. takde lagi pos ekpres yang 
lembab macam kambing tu. ish ish ish

di harap semua masih lagi support sayapunyashawl. saya berjanji
akan berikan yang terbaik pada kamu semua. auww mcm artis pulak.


 

Blog Template by YummyLolly.com