Friday, October 29, 2010

Harga runtuhhhh untuk pashmina dwicolor.

RM16 each
RM10
**Buy 2 get free postage




code : Biru laut
SOLD OUT

code : purple
SOLD OUT


code : peach
SOLD OUT


Shawl berkilat-kilat :)

salam semua. terima kasih kerana sangat memahami.
terharu sangat dengan korang ni semua :') ramai yang bagi msg
dekat saya bagi semnagat semua. sukaaaa... papa alhamdulillah dah
kembali sihat seperti biasa. dan semua parcel saya telah hantar pada
hari ini, 26/10/2010 fuhhhh legaaa. sorry korang sebab lambat hantar.
unexpected kan benda ni semua. okay enough talking. jom tengok shawl baru.

RM25 each
Buy 2 get free postage
Buy 3 get RM20 each

material : macam lycra tapi bukan lycra
( tak tahu apa tapi sangat sedap pakai, sejuk, berat terletak
dan sangat2 berkualiti )

code : BB02
SOLD OUT


 code : BB03
SOLD OUT


code : BB05
SOLD OUT



code : BB08
SOLD OUT
Thursday, October 28, 2010

Female half body mannequin for sale.

SOLD :)



sorry, sebab tak ambil full picture. rushing sgt2 ni. okay seriously, i nak let go
this body mannequin. sebab tak guna langsung dan daripada terbiar mcm tu
je, i will like to let go it. harga i beli RM200+ ( tak ingat berapa sebab bukan i
yang bayar ) dan i nak jual hanya RM120. its really worth it. i pakai pun tak
selalu. jarang sgt2. sgt sgt sgt sgt jarang. jadi, its like new. 

the height of this mannequin adjustable. so, u boleh pendek kan, tinggikan.
ikut suka hati u lah kan, and the body pun sgt tahan, berkualiti lah senang
cakap. memang sgt berbaloi-baloi. :)

kalau nak order, please email me with the subject : Hello Mannequin
my email : sayapunyashawl@gmail.com

cod place : Shah Alam





Wednesday, October 20, 2010

Ayah saya di hospital.

salam. selasa pagi dapat call from mama yang my dad masuk wad.
sangat terkejut sebab i just call my dad malam tu and everything is
okay. papa's blood pressure and sugar level was increasing and its
at the dangerous part. so, i balik dari shah alam fly ke kedah on that
day jugak. bring along all my books. i ada final exam this 25hb.
and what i want to say here, sorry for not replying any email and
sorry i cant post your shawls as everything at Shah Alam. sorrryyy.

i will send everything on Monday. hope you understand. sorrry for
too many reason. but i do not lie about this. please pray for my dad
as you know he is my life. thank you.

if you do not trust me please call me at this no :
0179480324 
( sms me first before call, i might call you back )




Sunday, October 17, 2010

Busy beeeee...


hye sorry for the fat face. :(
i just like to inform you that i have been busyyyy. sooo busy..
i will reply your email ASAP.

please dont be mad.

love,
dianna redzuan/sayapunyashawl


Saturday, October 16, 2010

Shawl syurga cinta.

sold out!!!

RM10 each
Buy 3 get free postage
( can add with any other items )

material : gorgette

shawl ini sangat cantik, ada 2 tone. senang nak match dengan
semua baju. kualiti kain jangan risau sangat best.
dan the sparkle dot tu, memang tahan. insyAllah tak mudah tanggal.

cadangan cara basuh : rendam dengan air sabun, 
dan hanya gosok2 dengan tangan. :)

code : SG01
SOLD OUT

code : SG02
SOLD OUT





 code : SG03
SOLD OUT



 code : SG04
SOLD OUT


code : SG05
SOLD OUT




 code : SG06
SOLD OUT




 code : SG07
SOLD OUT



 code : SG08
SOLD OUT



 code : SG09
SOLD OUT



code : SG010
SOLD OUT




code : SG011
SOLD OUT




code : SG012
SOLD OUT




code : SG013
SOLD OUT





code : SG014
SOLD OUT





code : SG015
SOLD OUT




code : SG016
SOLD OUT




code : SG017
SOLD OUT




code : SG018
SOLD OUT



Sunday, October 03, 2010

Shawl terpaling cantik.

RM10 each
** Buy 2 get free postage

** corak dekat tudung secara dekat
cantik kan?



CODE : SP01


SOLD OUT



CODE : SP02





SOLD OUT







CODE : SP03
SOLD OUT


CODE : SP04





SOLD OUT


CODE : SW04
SOLD OUT

Saturday, October 02, 2010

Shawl stripe pelangi.

shawl terpaling funky dan simple yang pernah saya jumpa.
lembut, sejuk dan selesa di pakai. :)

material : chiffon

RM10 each
** Buy 3 get free postage
( can mix with any other items )


code : PL02
SOLD OUT



code : PL03

SOLD OUT



code : PL04

SOLD OUT



code : PL05

SOLD OUT



Friday, October 01, 2010

Pashmina terpaling gorgeous.

RM16 each
** Buy 2 get free postage

material shawl sangat super duper best :)
**klik gambar untuk lihat lebih jelas dan detail.



code : GG01

sold out




code : GG02

sold out




code : GG03
sold out




code : GG04

sold out



code : GG05


sold out




code : GG06


sold out





code : GG07

sold out






code : GG08

sold out



code : GG011

sold out

code : GG012
SOLD OUT



 

Blog Template by YummyLolly.com