Tuesday, September 28, 2010

Preview pashmina terpaling gorgeous :)


shawl ni cantik sangat-sangat. material pun lembut dan tak panas kalau pakai.
kalau sempat, malam ni saya update. kalau tak besok lah ye :)


Monday, September 27, 2010

Preview Pashmina 2 tone untuk esok :)


sorry sebab saya pakai tak lawa hehe 
esok akan upload shawl semacam ini. sangat cantik
tak percaya tengok esok :)


Saturday, September 25, 2010

Inner cotton hitam kembali lagi :)

RM10 each
** Buy with any shawl(s) get RM8 each


** shawl not included

15 pieces AVAILABLE
4 sold
1 reserved





Monday, September 20, 2010

Bag terpaling cantik :)

salam. sayapunyashawl jual bag pulakkkkk :)
minta maaf shawl akan diupdate pada minggu hadapan, 
pada minggu ini, mari jamu mata dengan bag yang cantik2.

bag ini memang kualiti sangat dipastikan, pos hanya mengunakan
COURIER SERVICE/POS LAJU sahaja. best tak? hehe
ok mari beli.



code : sweetheart
price : RM60
3 AVAILABLE



code : sweetheart1
price : RM60
2 AVAILABLE





Wednesday, September 15, 2010

Puffy Sleeve Cardigan

salam. :)
sayapunyashawl back to business insyAllah.

material : 100% cotton
measurement :
 long: 53CM    
Sleeve length: 45CM 
shoulder wide: 34CM    
chest wide: 39CM 

untuk order please letak code cardigan + warna.
eg : cardigan black

RM40 Each



white : available
grey : sold out
light pink : available
black : available


Friday, September 10, 2010

Selamat Hari Raya :)


salam :)
saya dianna, owner sayapunyashawl dan keluarga ingin menyusun sepuluh jari
untuk memohon ampun dan maaf andai ada tersilap salah,
tersinggung hati dan perasaan atau apa jua kesilapan tanpa saya sedari.

terima kasih kerana jadi yang terbaik dalam hidup saya. terima kasih
atas sokongan yang tak pernah putus kepada saya dan kepada
blog ini. InsyAllah, saya akan berikan yang terbaik dan akan provide 
variety of product to all of you.

salam aidilfitri. 
much loveeeeeeee <3


Saturday, September 04, 2010

Yang masih available :)


semua ni free postage tau sayang-sayang :)
bank in before RABU ye. saya akan pos guna
CT-link courier. sampai dalam masa satu hari je tau.

RM25 each


 CODE : BB05
AVAILABLE


CODE : BB06

AVAILABLE





** warna sama macam shawl ni  
CODE : BB13

1 AVAILABLE



RM15 each


 code : PP02
LAST PIECE AVAILABLE

 code : PP03
LAST PIECE AVAILABLE



 code : PP07
LAST PIECE AVAILABLE



code : PP10
LAST PIECE AVAILABLE




code : PP11
3 AVAILABLE


 

Blog Template by YummyLolly.com