Wednesday, August 25, 2010

Head mannequin for sale.

SOLD

salam :)
today, dianna nak let go my precious head mannequin yang sangat
dianna sayangi tapi terpaksa let go sebab dah ada dua head mannequin,
jadi taknak lah simpan banyak2 sangat dekat rumah. head mannequin ni
memang sangat tiptop conditionnya, takde calar, buruk, habuk, kotor
apa semua memang takde. kalau amek memang ingat beli baru tau.

and for newbie yang baru-baru nak berniaga boleh lah beli head mannequin
ni sebab harga sangat murah. berbanding kamu beli dekat luar yang baru
punya harga memang dasyat punya mahal. hehe tipu je. ada yang murah (kot).




so, macam ini lah rupa patungnya. siapa berminat boleh terus email
saya di sayapunyashawl@gmail.com dengan subject head mannequin.

HARGA : RM40
POSTAGE RM10 ( POS LAJU )
COD : SHAH ALAM ONLY

P/S : esok saya ada test, doakan saya yer kawan-kawan :)


Sunday, August 22, 2010

Shawl Bubble :)

shawl untuk raya lagi :) sukanyaaa. bila hari raya banyak
shawl yang cantik2 available dekat market kan? okay kali ni
dianna provide cotton shawl yang sangat cool. material sama dengan
material shawl bling-bling memang superb best, warna pun sangat
meriah dan lembut jer. kalau tak percaya boleh cuba beli satu dulu k.

material : cotton best ( bukan yang keras kejang tu )

PRICE : RM25
free postage if you buy 2 shawls



CODE : BB01
SOLD OUT




CODE : BB02
SOLD OUT



CODE : BB03
SOLD OUT



CODE : BB04
SOLD OUT



 CODE : BB05
AVAILABLE


CODE : BB06


AVAILABLE




CODE : BB07
SOLD OUT



**dark purple
CODE : BB08
SOLD OUT



CODE : BB09

SOLD OUT



 CODE : BB10







SOLD OUT


**dark brown
CODE : BB11
















SOLD OUT


**dark brown
CODE : BB12






SOLD OUT



** warna sama macam shawl ni  
CODE : BB13
1 AVAILABLE
2 SOLD



** dark blue
CODE : BB14
SOLD OUT
Saturday, August 21, 2010

Sneak peak : Shawl bubble


lewat malam ini akan mengupdate sekumpulan shawl yang sangat tercantik.
material terhebat dan terpaling cool sekali shawl ini di alam semesta.
:)
Friday, August 20, 2010

Shawl paling indah II

shawl ni sama dengan shawl paling indah yang saya pernah update
before ni. kain memang sangat best dan kualiti sangat bagus.

material : donatello :)

PRICE : RM15 
BUY 2 FREE POSTAGE
( boleh campur shawl )


 code : PP01

SOLD OUT


 code : PP02
LAST PIECE AVAILABLE


 code : PP03
LAST PIECE AVAILABLE


 code : PP04

SOLD OUT




 code : PP05

SOLD OUT


 code : PP06

SOLD OUT


 code : PP07
LAST PIECE AVAILABLE


code : PP08

SOLD OUT


code : PP09
FULLY RESERVED


code : PP10
LAST PIECE AVAILABLE



code : PP11
3 AVAILABLE
1 SOLD


Monday, August 09, 2010

Shawl bling-bling untuk raya.

salam semua.
shawl kali ini sangat best, sebab sangat vogue dan paling
penting sekali, senang nak matching dengan baju raya semua.
kalau ada baju raya yang bercorak, mesti kena pakai dengan shawl
plain kan? tapi nak nampak vogue, beli lah shawl ni. sebab ada bling2.

material : cotton best :) bukan cotton keras dan panas tu tau.
tapi cotton yang lembut dan sedap pakai, tak percaya cuba rasa.

Price : RM35 each
Buy 2 get free postage

**grey

code : SB01
sold out


 ** purple

CODE : SB02
SOLD OUT 


 CODE : SB03
SOLD OUT


** macam hijau lumut, tapi lagi cair sikit

 CODE : SB04



SOLD OUT




 CODE : SB05
2 AVAILABLE



** turquoise

CODE : SB06
sold out


 CODE : SB07

SOLD OUT



 CODE : SB08

SOLD OUT





** dark grey

CODE : SB09

SOLD OUT



p/s : nak besarkan gambar, boleh klik dekat gambar yer. :)

 

Blog Template by YummyLolly.com