Saturday, June 26, 2010

Cabaran : Copy & Menang :)

Copy & Menang : Sungguh mudah, anda perlu copy & paste 
sahaja untuk memenangi TIGA buah MP3 Player
Untuk maklumat lanjut, layari www.rkurl.com/117hw
Penaja utama : Raja Kamil, www.akuseorangblogger.com 
Tuesday, June 22, 2010

Clearance sales super hebat :)








as July is coming and hari raya is near.
i decided to do some clearance for shawl, syria and inner
that still available. because July onwards there will be bombastic update
with the new and more adorable items :)


RM12 each
RM10



code : Pink

sold out





RM18
RM15
* you will get one free shawl for every purchase for this shawl

material chiffon. sangat berkualiti tu sebab mahal sikit.
tapi memang cantik sgt2, mungkin dekat gambar tak nampak
tapi kalau tengok real2 memang worth it tau. sesuai untuk
pergi wedding, dinner or shopping. sangat limited dan tak
boleh restock tau ni. :)


 



code : Purplelicious
available









RM30 each
RM25 each
( free postage ) 


** material lycra. saiz standard. tak pendek sangat 
dan tak labuh sangat. sedap2 pakai dan mata memandang.



code : SY01
sold out



code : SY02
available



code : SY03
available









RM30 each
RM25 each
material : cotton 

salam. seriously cantik sangat, mungkin dekat gambar tak nampak
cantik macam apa yg saya nampak sekarang. tapi serious memang tak
rugi beli syria ni. inner syria ni ade 2 side. satu side plain hitam dan
satu lagi side, corak same macam outer. jadi boleh lah pakai ikut suka :)
only 1 piece each. do grab them fast.


  


 



code : SS01
sold out


 


code : SS02
sold out




code : SS04
available





code : SS06
sold out


p/s : please please confirm your order before fill 
the order form. thanks :)
Saturday, June 19, 2010

Inner plain cotton :)

RM10 each
Buy 3 get Free postage

 contoh model pakai inner cotton :)




light green : available
orange : sold out
light pink : sold out
light orange : fully reserved
red : sold out
light blue : fully reserved
black : available
maroon : fully reserved
Saturday, June 12, 2010

Another cool pashmina ;)

RM12 each
psssstt get free shawl for purchase more than RM30
( yes you can mix the shawls )




code : Black
sold out



 

code : Purple
sold out



Thursday, June 10, 2010

Syria comel.




code : SY04
sold out

Promotion :)



salam semua. :)
saya akan buat promosi semua shawl dan syria saya yang
masih ada.setiap pembelian shawl 3 helai dan ke atas akan dapat
satu shawl free.dan syria pulak akan dapat special price. malam ni
insyAllah saya akan update laju2 dan esok pagi boleh lah tengok.

terima kasih kepada yang support sayapunyashawl.






Monday, June 07, 2010

Shawl sangat murah.

salam semua.
hari ini saya nak let go semua shawl saya yang saya ada.
semua ni saya tak pernah pakai kecuali shawl code :
2,4 dan 9. tu pun i pakai sekali saja dan basuh guna tangan.
semua shawl masih sangat2 baru dan takde langsung cacat cela.
nak let go sebab almari dah penuh dengan shawl yang tidak dipakai.
bukan taknak, cuma takde masa nak pakai, dan baju tak sesuai.

so, saya nak jual dengan harga yang sangat murah :)

 

code : 5 sold
code : 6 sold
code : 7 sold
code : 8 available



  


code : 1 sold
code : 2 sold
code : 3 sold
code : 4 sold



code : 9 sold
code : 10 sold
code : 11 available
code : 12 available 
code : 13 sold



code : 14 sold
code : 15 sold
code : 16 available 
code : 17 sold
code : 18 sold

Sunday, June 06, 2010

Tudung Syria studded :)

RM30 each
**Buy 3 pieces get free postage :)

material : cotton 

salam. seriously cantik sangat, mungkin dekat gambar tak nampak
cantik macam apa yg saya nampak sekarang. tapi serious memang tak
rugi beli syria ni. inner syria ni ade 2 side. satu side plain hitam dan
satu lagi side, corak same macam outer. jadi boleh lah pakai ikut suka :)
only 1 piece each. do grab them fast.





code : SS03
sold




code : SS05
sold out





code : SS07
sold fee
gift to iz

 

Blog Template by YummyLolly.com