Sunday, May 23, 2010

Shawl paling menggoda :)

RM10 each
Buy 3 shawl free postage

material : 60% viscosa
         40% silk 

shawl love2 and polkadot ni memang jatuh hati pertama kali pandang.
sebab colourful sgt and cantik bila pakai. material pun tak lembut
sangat, tak keras sgt. senang je nak pakai. sukaaaa :)




code : Love01
1 sold normalawati
1 sold rafika
1 sold ramizah
sold out!


code : Love02
1 sold jaja
1 sold Allinie Mirna
sold out!



code : Love03
1 sold juliza
1 sold jaja
sold out!




code : Love04
sold out


code : Love05
1 sold yanny
1 sold syazwan 
1 sold rafika
sold out!
  


code : Love06
1 sold rafika
1 sold jaja
sold out!
  


code : Love07






sold out


material shawl ni pun same dengan shawl love2.
design bulat2 kecil lepas tu besar. sangat colourful :)



code : Dot01
sold out



code : Dot02








sold out




code : Dot03




sold out





code : Dot04
sold out


code : Dot07







sold out

Thursday, May 20, 2010

Plain hot pashmina ;)

sold out! 
RM15 each
** postage RM4

pashmina ni sangat strechtable, pakai sangat selesa jugak.
yang penting sekali warna dia, sangat2 menarik dan cantik.
boleh pakai dengan baju yang bercorak atau plain.
bulu2 dekat hujung pashmina tu, menambahkan lagi ke'rock'kan
pashmina ni. memang kalau pakai, orang mesti terpegun. :)

 ** contoh i pakai pashmina ni. sorry gambar tak clear. webcam.




code : Parsi
sold out!!



code : Siam
6 sold  
last piece sold khalidah


 

 code : Persian
sold out!!
Wednesday, May 19, 2010

Preview yang cute ;)


 

tunggu tau. limited pieces ni ;)
Tuesday, May 18, 2010

inner syria dwicolour :)

RM10 each
Buy 5 pieces free postage :)

material : jersey

warna kali ni semua terang2, cantik sangat.
dianna banyak combine kan dengan warna pink, nampak sweet.
kualiti jgn risau, terbaik dan insyAllah memuaskan.
happy shopping. <3



code : PU01
1 sold suraya
1 sold norhidayah 
1 sold norazwanis 
1 sold noor atiqah
sold out!!  



code : HP02
sold surina
sold out!! 



code : KP01
1 sold norazwanis
1 sold athira
sold out!




code : KUP01
1 sold norazwanis


1 sold suraya
sold out!! 






code : HP01


sold suraya
sold athira
sold out!



code : BP01
1 sold athira



**favourite. warna cantik sgt2 :)

code : CP01
1 sold noor atiqah
1 soldnorazwanis 
1 sold surina
sold out!! 






** credit heliza facebook

code : BM01
1 sold fatna
1 sold surina
sold out!! 






Tuesday, May 11, 2010

Away. ( 12hb - 16hb May )


for Beijing <3 

p/s : siapa2 yang bayar pada 11/5 hingga 16/5,
dianna akan pos shawl pada 17/5/2010
thank you :)
Monday, May 10, 2010

Restock shawl yang comel :)

RM10 each
Buy 3 free postage :)


code : P01
4 sold
1 sold farah diyana
sold out!!!








code : P09
sold noradiba






code : SW02
sold out



code : AB01
sold











code : S01
sold out





code : AB05
sold out









code : PK03

sold out





code : TD05
sold out

Friday, May 07, 2010

Delivery status.

im home :)


salam. maaf tak update langsung blog ni dah seminggu. sibuk sgt2.
tapi sekarang saya dah tak busy dah, boleh bagi perhatian sepenuh
masa dekat blog. minggu lepas ada masalah sikit dengan
penghataran.ada silap faham dan technical error dari pihak
saya dengan pos.jadi, ada parcel yg tak sampai. tapi semalam
dan tadi dah pergi settle semua. semua yang tak dapat shawl
akan dapat minggu depan.

harap semua dapat faham. insyAllah perkara macam ini tak
berlaku lagi. teruskan support sayapunyashawl ye? salam :)
 

Blog Template by YummyLolly.com