Wednesday, February 24, 2010

The exclusive update :)


 Hurry girlsss. this is so limited and im not be able to restock this.

kawan-kawan design kali ni memang cantik sangat2.
kain pun berkualiti, tak jarang, tak licin sangat, tak lembut
sangat, tak keras sangat. semuanya okay dan superb :)
actually, dekat setiap shawl ni ada gold lining, tapi dalam gambar tak
nampak sangat, but seriously cantik sangat, boleh pakai dengan baju apa2.
nak pakai pergi majlis pun sesuai :)

 
*click picture to enlarge

code : blue
price : RM30



 
*click picture to enlarge

code : purple
price : RM30



 
*click picture to enlarge

SOLD WAN ALIA



 
*click picture to enlarge


SOLD FAUZIANA 


p/s :  semua shawl ni free postage. :)
Tuesday, February 23, 2010

Preview for the limited shhawllss :)

 

day : Wenesday
time : 12.00 p.m

p/s : shawl kali ni memang cantik sangat2. i pun ambik satu untuk
diri sendiri sebab memang susah nak jumpa. jadi jangan lah lupa
tau untuk tungguuuuuu :) 


Sunday, February 21, 2010

The Sweetest Update

RM20 EACH FREE POSTAGE :)
material : chiffon
( its custom made shawl )




code : Nokia

1. SOLD NAJWA
2. SOLD THEJUALAPE2






code : Blackberry

1. AVAILABLE
2. AVAILABLE






code : Iphone

1. SOLD THEJUALAPE2
2. SOLD HIDAYAH






code : Samsung

1. AVAILABLE
2. AVAILABLE
Thursday, February 18, 2010

Preview :)


Shawl yang cantik dan da booom :)

ALL SHAWL RM10 EACH
BUY 2 GET FREE POSTAGE :)

material : chiffon




code : Malaysia

SOLD NUR





code : Indonesia

SOLD AMIRAH








code : Korea

SOLD JULIANA





code : japan

SOLD JULIANA






code : Itali

1. SOLD NUR
2. SOLD HALIM







code : Canada

SOLD HALIM 






code : NY

1. SOLD JADE
2. Available







code : Thailand






code : Indonesia1

1. SOLD MIZNOR
2. Available






code : india

1. Available
2. Available







code : singapura

SOLD AMIRAH








code : USA

SOLD JADE 






code : Australia

SOLD JULIANA

Friday, February 12, 2010

Cara pakai shawl tutup dada dan tidak melekap dimuka.


A. CARA PAKAI SHAWL TUTUP DADA

1. pakai shawl macam biasa, panjangkan dan pendekkan sebelah.



2. tarik kebelakang bahagian panjang, dan tarik bahagian pendek dan pinkan
di bahu sebelah kiri.



3. Tarik bahagian panjang ke depan dan lilitkan di kepala.



4. Kemudian selitkan/pinkan di tepi dagu. pinkan kemas-kemas.



5. dan hasilnya begini, tutup bahagian dada ;)



6. dan pandangan bahagian belakang.


B. CARA PAKAI SHAWL TIDAK MELEKAP DIMUKA



1. first sekali, guna easy on, spray dekat bahagian kepala shawl tu.
( guna lilin pun boleh ;) )




2. sewaktu nak pin kan shawl, longgar kan sedikit untuk bagi ruang atas dahi.




3. lepastu lipatkan sedikit bahagian tepi untuk bagi shawl tajam sedikit di bahagian atas.




4. dan ini lah hasilnyaaa :)


P/S : presenting my housemate mila. thanks milaaaaa.
 

Blog Template by YummyLolly.com