Friday, December 10, 2010

Beware of FAKER.



assalamualaikum semua. 

kat sini saya nak cakap, please beware of faker of sayapunyashawl out there.
please remember, ada satu je sayapunyashawl dekat dalam dunia blog ni.
yang berdaftar sejak dari 1st May 2009. dan sayapunyashawl hanya ada
sayapunyashawl dan fan page sayapunyashawl ini. sila klik untuk lihat.

ingat yer semua, jangan tertipu dengan tersalah bank in atau pun tersalah beli.
tiada saya suka shawl ke, saya minat shawl ke, saya nak makan shawl ke,
semua takde. please remember that!

AND FOR THE SPECIFIC FAKER, IF YOU DONT STOP DOING
WHAT YOU ARE DOING, I WILL MAKE SURE YOU WILL REGRET.




0 comments:

 

Blog Template by YummyLolly.com