Monday, November 22, 2010

Sorry for the long silence. Update will be tonight :)


assalamualaikum :)
maaf semua sebab lama tak update, walaupun sekarang dah cuti, tapi
busy sikit-skit lagi. dan jangan risau, semua email saya akan reply malam
ni. dan update jugak insyAllah akan di buat pada malam ini. 

dan BERITA BAIK. setiap pembelian 2 barang, tak kisah lah apa,
daripada blog ini akan diberi postage percuma ( free courier via ct-link ).
dijamin selamat, cepat dan tepat. takde lagi pos ekpres yang 
lembab macam kambing tu. ish ish ish

di harap semua masih lagi support sayapunyashawl. saya berjanji
akan berikan yang terbaik pada kamu semua. auww mcm artis pulak.


0 comments:

 

Blog Template by YummyLolly.com