Thursday, October 28, 2010

Female half body mannequin for sale.

SOLD :)



sorry, sebab tak ambil full picture. rushing sgt2 ni. okay seriously, i nak let go
this body mannequin. sebab tak guna langsung dan daripada terbiar mcm tu
je, i will like to let go it. harga i beli RM200+ ( tak ingat berapa sebab bukan i
yang bayar ) dan i nak jual hanya RM120. its really worth it. i pakai pun tak
selalu. jarang sgt2. sgt sgt sgt sgt jarang. jadi, its like new. 

the height of this mannequin adjustable. so, u boleh pendek kan, tinggikan.
ikut suka hati u lah kan, and the body pun sgt tahan, berkualiti lah senang
cakap. memang sgt berbaloi-baloi. :)

kalau nak order, please email me with the subject : Hello Mannequin
my email : sayapunyashawl@gmail.com

cod place : Shah Alam





0 comments:

 

Blog Template by YummyLolly.com