Wednesday, August 25, 2010

Head mannequin for sale.

SOLD

salam :)
today, dianna nak let go my precious head mannequin yang sangat
dianna sayangi tapi terpaksa let go sebab dah ada dua head mannequin,
jadi taknak lah simpan banyak2 sangat dekat rumah. head mannequin ni
memang sangat tiptop conditionnya, takde calar, buruk, habuk, kotor
apa semua memang takde. kalau amek memang ingat beli baru tau.

and for newbie yang baru-baru nak berniaga boleh lah beli head mannequin
ni sebab harga sangat murah. berbanding kamu beli dekat luar yang baru
punya harga memang dasyat punya mahal. hehe tipu je. ada yang murah (kot).




so, macam ini lah rupa patungnya. siapa berminat boleh terus email
saya di sayapunyashawl@gmail.com dengan subject head mannequin.

HARGA : RM40
POSTAGE RM10 ( POS LAJU )
COD : SHAH ALAM ONLY

P/S : esok saya ada test, doakan saya yer kawan-kawan :)


5 comments:

fyna said...

I XNK PATUNG..I NK SHAWL TU..ADE LG X? HEHE

Halusinasi said...

hrga termasuk postage ke??

AnisSensuous said...

Eeii..geramnya..shawl kat patung tu cantek sangatt. Tolong jual shawl yang macam tu..pleasee3 o(n_n)o

Hunny said...

salam, ada lagi ke patung tu?

Hunny said...

email kat saya farhaniyaakob at gmail.com

 

Blog Template by YummyLolly.com