Monday, July 26, 2010

Shawl cantik untuk raya :)

sekarang semua tajuk post mesti ada untuk raya kan?
alahai mestilah, untuk hari raya yang setahun sekali mesti
lah bercantik2 dari hujung kaki sampai ke hujung rambut.

shawl kali ini sangat simple tapi boleh buat orang pandang 
anda dua kali tau. hehe sebab border yang sangat unik dan
sesuai untuk dipakai di hari raya, event atau majlis kenduri.

material : cotton lembut ( bukan yang keras susah nak pakai )

PRICE : RM20 FREE POSTAGE






code : SC01
SOLD OUT


 code : SC02


SOLD OUT


 code : SC03


SOLD OUT

 code : SC04


SOLD OUT


 code : SC05


SOLD OUT

 code : SC06


SOLD OUT

 code : SC07


SOLD OUT



 code : SC08


SOLD OUT


 code : SC09


SOLD OUT


 code : SC10


SOLD OUT


 code : SC11


SOLD OUT

 code : SC12


SOLD OUT

 code : SC13


SOLD OUT

 code : SC14

SOLD OUT




code : SC15

SOLD OUT

3 comments:

i'm fabulous said...

Saya nak chop yg ni satu boleh?

Coyotito Aimd said...

SC01 tu dark brown ke gold ?

norhazwani kamarulzaman said...

code : SC15
nie ade g x????
if ade reserve kat aku...
n aku nk cOnfemakn colour..
yang Tue warne pink cair or gelap?????
aku nak match nagn bju raye aku... if Yes...
aku bank in duit scpat mungkin kat ko....

 

Blog Template by YummyLolly.com