Tuesday, June 22, 2010

Clearance sales super hebat :)








as July is coming and hari raya is near.
i decided to do some clearance for shawl, syria and inner
that still available. because July onwards there will be bombastic update
with the new and more adorable items :)


RM12 each
RM10



code : Pink

sold out





RM18
RM15
* you will get one free shawl for every purchase for this shawl

material chiffon. sangat berkualiti tu sebab mahal sikit.
tapi memang cantik sgt2, mungkin dekat gambar tak nampak
tapi kalau tengok real2 memang worth it tau. sesuai untuk
pergi wedding, dinner or shopping. sangat limited dan tak
boleh restock tau ni. :)


 



code : Purplelicious
available









RM30 each
RM25 each
( free postage ) 


** material lycra. saiz standard. tak pendek sangat 
dan tak labuh sangat. sedap2 pakai dan mata memandang.



code : SY01
sold out



code : SY02
available



code : SY03
available









RM30 each
RM25 each
material : cotton 

salam. seriously cantik sangat, mungkin dekat gambar tak nampak
cantik macam apa yg saya nampak sekarang. tapi serious memang tak
rugi beli syria ni. inner syria ni ade 2 side. satu side plain hitam dan
satu lagi side, corak same macam outer. jadi boleh lah pakai ikut suka :)
only 1 piece each. do grab them fast.


  


 



code : SS01
sold out


 


code : SS02
sold out




code : SS04
available





code : SS06
sold out


p/s : please please confirm your order before fill 
the order form. thanks :)

1 comments:

salimah abd jamil :) said...

salam :)
CLP03 still ada lagi tak ?
material jenis macam mana ya ?

 

Blog Template by YummyLolly.com