Wednesday, March 17, 2010

Pashmina tercantik di abad ini :)

hehe tajuk sangat lah tak boleh belah kan?
anyway, kali ni SPS provide pashmina pulak untuk
all my customers, pashmina yang saya pilih ni semua
warna lembut dan senang nak matchingkan dengan baju.

material cotton lah kan, tapi tak tebal sangat.
sesuai untuk orang yang nak pakai tutup dada sebab
boleh tarik banyak sikit ke bawah. :)

ALL RM10 EACH
BUY 3 FREE POSTAGE


CODE : MERCURY

1. SOLD NADYA
3. SOLD MAWAR




CODE : VENUS
SOLD FAFA




CODE : MOON

1. SOLD SHAQYL
 2. SOLD FAFA





CODE : MARS
SOLD COD




CODE : JUPITER
SOLD IRINE




CODE :  SATURN
SOLD FARAH






CODE : URANUS









SOLD FAFA






CODE : NEPTUNE

1. SOLD MAWAR
2. SOLD COD




*warna pashmina ni lagi cair dari shawl neptune

CODE : PLUTO

1. SOLD
2. SOLD HAZIQAH





CODE : EARTH

SOLD OUT





CODE : STAR

1. SOLD FARAH
2. SOLD MAWAR





CODE : RAINBOW
SOLD YANA




CODE :  TITAN
SOLD YANA






CODE : XENA
SOLD NADYA






CODE : RUPERT
SOLD FARAH


 

Blog Template by YummyLolly.com