PENTING

PENTING

Order form :

Full name:
Email Address:
Address :
H/P no :
Code item(s) :
payment method : maybank2u *letak email sayapunyashawl@gmail.com
cash deposit *mms/email the picture of the receipt
Postage method : Pos laju
COD ( area uitm shah alam )
Kalau salah satu items yang di order tiada : cancel order
proceed order dengan available items
saya akan email items tambahan
bila bayaran akan dibuat? 1 jam selepas dapat confirmation email
24 jam selepas dapat confirmation email
dalam tempoh 2 hari *selepas 2 hari nama akan diblacklisted jika MIA tanpa sebab
Comment :

Put a website form like this on your site.
Friday, February 12, 2010

Cara pakai shawl tutup dada dan tidak melekap dimuka.


A. CARA PAKAI SHAWL TUTUP DADA

1. pakai shawl macam biasa, panjangkan dan pendekkan sebelah.



2. tarik kebelakang bahagian panjang, dan tarik bahagian pendek dan pinkan
di bahu sebelah kiri.



3. Tarik bahagian panjang ke depan dan lilitkan di kepala.



4. Kemudian selitkan/pinkan di tepi dagu. pinkan kemas-kemas.



5. dan hasilnya begini, tutup bahagian dada ;)



6. dan pandangan bahagian belakang.


B. CARA PAKAI SHAWL TIDAK MELEKAP DIMUKA



1. first sekali, guna easy on, spray dekat bahagian kepala shawl tu.
( guna lilin pun boleh ;) )




2. sewaktu nak pin kan shawl, longgar kan sedikit untuk bagi ruang atas dahi.




3. lepastu lipatkan sedikit bahagian tepi untuk bagi shawl tajam sedikit di bahagian atas.




4. dan ini lah hasilnyaaa :)


P/S : presenting my housemate mila. thanks milaaaaa.

4 comments:

nishacutie said...

thanx to u for the useful info on how to wear shawl :)

Syaeerah Shakeree said...

go MILAAAAAa!! mila presiden jalan selasih!

Juz Call Me Sharz said...

thanks for sharing..

post la lagi cara2 yg lain jugak.. =)

Dayana AZ said...

thanks for the tutorial :D !

 

Blog Template by YummyLolly.com