Tuesday, November 24, 2009

Hai awak yang penuh hasad dengki.

salam. sebelum tu i nak minta maaf dekat semua customer i.
bukan niat i nak menulis perkara tak penting macam ni dekat
blog i ni. cuma i nak bercakap dengan si hasad dengki tu je.

untuk pengetahuan awak manusia yang penuh hasad dengki,
i seboleh - bolehnya tidak akan jual shawl yang orang lain jual.
sebab i nak jadi different. in real life, i suka something yang unik
dan lain dari orang lain. tu sebab kebanyakkan shawl i, tak sama
dengan orang lain. dan i juga jarang jual shawl yang ready made.
kalau ade pun, tak sampai 10 helai. jadi, untuk dapat shawl yg
unik, kos nya lebih sikit dari shawl ready made biasa, dan i still
berusaha dengan keras untuk beri harga yang paling terbaik unt
customer i. dan kalau awak masih buta hati lagi. awak perasan
tak i sentiasa memberi kan free postage kepada shawl2 yang
di jual?

sudah lah awak membuat cerita kepada customer2 awak, sbb
itu namanya memfitnah. dah lah awak ambil gambar shawl i
tanpa kebenaran. kredit pun tak di beri. tapi takpe lah. i bukan
kisah sangat pasal tu tapi perangai awak ni seperti mencabar
i. cuba lah buat sesuatu yang awak katakan tu. sebab i
langsung tidak takut. dan ingat kalau sesuatu terjadi kepada
blog i ini. i tidak akan teragak - agak bekerjasama dengan polis.

terima kasih awak. kerana jadikan hati i lebih fragile. :)

love,
sayapunyashawl
Sunday, November 22, 2009

Sneak Peak.













soon. :)

*** you can place your order now, but the shawl will be post next week.

Thursday, November 19, 2009

Dress & Dress & Dress :)









code : chikaboom
material : cotton
stretchable at the bust area
size : Free Size ( S - M )
price : RM39










code : mamma mia
material : cotton
stretchable at the bust area
size : Free Size ( S - M )
price : RM39 








code : Cinderella
material : cotton
Size : Free Size ( S - small L )
Price : RM39








code : snow white
material : chiffon
with lining inside, stretch at the bust area
size : Free Size ( Fit S - M )
price : RM45




postage fee RM4
buy 2 items Free postage


Tuesday, November 17, 2009

For those who not received their item yet.

Please inform me by email your 
name, address,hp no & item code.
i will go check again, im sorry for the inconvenience occur. and i hope you 
people still suport us. thank you.


provide me :
name, address, hp no & item code


email to :
nurrediannaredzuan@yahoo.com
Monday, November 16, 2009

Model wearing the shawl :)

here how the shawl ( nona & lola ) look when it been wear by
the model. thanks to my sister :)









code : nona







code : lola


Friday, November 13, 2009

Sparkling new :)

ALL FREE POSTAGE :)




code : Nona
material : polyester
Price : RM25


1. sold marlina
2. sold mahasiswa
3. sold dee
4. available





code : Lola
material : chiffon
Price : RM25


1. sold dayana
2. sold yanti
3. sold suezi
4. available
Tuesday, November 10, 2009

Last Piece, Lower Price ii

ALL FREE POSTAGE :)

code : marina
price : RM15



SOLD JANNAH

code : pisau cukur
price : RM15
RESERVED AMALINA

code : sehati berdansa
price : RM15
RESERVED AMALINA

SOLD JANNAH

 

Blog Template by YummyLolly.com