Friday, July 31, 2009

I love Green <3 <3

SOLD OUT !!!! THANKS :)




my sister :)


close up I


close up II

hai love. sorry sangat sebab i lambat sgt update shawl ni.
been busy with my family matters. so sorry yeah.

here i provide you rare design of shawl.
yeah maybe u have find the rare one but this is the other one.
its really have bright colour and high quality. i bet u. :)

material : chiffon ( xlicin )
size : lenght 1.5m
price : RM25

FREE POSTAGE :)

1. SOLD SYAHIRAH JASMIN
2. SOLD SUHAILA
3. SOLD E
4. SOLD REHANA EMILIA DOM AMI
5. SOLD SARAH
6. SOLD IZDIYANI

Sunday, July 26, 2009

I love Green <3


coming soon
:)
Sunday, July 12, 2009

A little sneak update.



Day : Thursday
Time : 8.00 PM

:)

Cara Pemakaian Shawl


BE MUSLIMAH. BE AWESOME. BE ADORED.


hye lovely.
hari ni i upload tutorial pakai shawl.
cara nak pakai die senang sangat - sangat.
semua orang pun boleh pakai shawl.
tak kisah lah muka anda bulat ke, bujur ke. semua sesuai. :)

tapi sebelum tu, i nak bagi beberapa tips pakai shawl ni.
hehe macam pandai je. tapi tak pe. ini apa yang i tahu.
jadi i kongsi lah kan.

1. Pakai shawl, mesti pakai skarf sebab nampak
lebih kemas dan tak bergerak. jadi tak kisah lah shawl tu licin ke,
keras ke, anda still akan nampak kemas.

2. kalau anda seorang yang lincah, jangan selitkan bahagian tepi shawl,
sebaliknya pin kan @ guna kan sepit. jadi ia takkan mudah tercabut.

3. jangan pakai terlalu kedepan ( konon untuk tak nampak muka bulat ),
pakai je macam biasa, sampai selesa. baru akan nampak kemas.

okay itu saja tipsnya. nanti kalau i tahu lagi.
i kongsi dengan anda semua ye.

** model my sister. tak tahu kenapa senyum dia same, dalam setiap gambar. hehe

Penerangan untuk setiap gambar :

1. pakai shawl sebelah pendek sebelah panjang. ( selalunya shawl plain polyester, kene pakai sama rata )

2. tarik bahagian panjang ke atas dan tarik kebelakang.

3. tarik sehingga seperti dalam gambar ( di bahagian telinga ).

4. kemudian selitkan @ pinkan @ sepitkan. Buat kemas-kemas. dan selitkan ketat-ketat.
pastikan tiada ruang angin di sekeliling tempat yang dililit.

5. Tarik bahagian pendek kebelakang. Dan kemaskan. Kalau taknak terjatuh pinkan bahagian ini.

6. Taraaaa dah siap :)


Thursday, July 09, 2009

Hello Shawl Lover.

Hai everyone.

Sorry for the late update.
as you know, ive been so busy with my class & paying my bills.
HAHA okay not funny.
and what make me more more more dissapointed is my scheduled
is so so so not okay. Please imagine I have class from 8.30 am to 4pm
everyday. except Tuesday I finish my class at 12.30 pm.
and that is the day i will post all your shawl. pity me :(
but but chill up people. dont worry. i will try my best
to post all your shawl asap. teheee

&&& there will be so much update next week.
I will provide some kind of sari shawl.
its unique - of course. :)

STAY TUNE GUYS
Thursday, July 02, 2009

Everyone love polkadot.

RM16 each
Buy 2 get RM15 each
Buy 3 get free postage




code : isabella
material : chiffon

1. SOLD SERI
2. SOLD MIREYA



code : farhana
material : chiffon

1. SOLD INDAH
2. reserved thejualapeape




code : camelia
material : chiffon

1. SOLD INDAH
2. available

:D TONIGHT


tonight
8pm

every shawl only available 2pcs.
so first come first serve.
:)
 

Blog Template by YummyLolly.com