Tuesday, June 30, 2009

Everyone love vintage.




ALL RM25 EACH.
FREE POSTAGE :)
BUY 3 GET RM20 EACH.




code : isadora
material : silk




code : sophia
material : silk






code : maradonna
material : silk

* reserved nunna *




code : Adella
material : silk

* RESERVED *





code : Greta
material : silk

p/s : walaupun material silk, tapi die xjarang atau lembut
sgt sampai boleh terkoyak macam silk yg kita selalu jumpa kat kedai.

shawl ini semua memang original dari indonesia.
kalau ade jumpa design yang sama kat sini ( kononnya melambak kat jalan tar )
sila lah bagi tahu i k.

p/s again : so sorry for the late update. there is some problem with my internet connection.
Sunday, June 28, 2009

Update soon.



Saturday, June 27, 2009

Baby Orange.


RM20
AND FREE POSTAGE!


SOLD FADHILAH HANIS
Thursday, June 25, 2009

Blueberry Cheesecake :)



RM20 each
free postage :)




code : blueberry
material : chiffon
price : RM20

1. SOLD NAJWA

2. reserved nunna






code : cheesecake
material : chiffon
price : RM20

1. SOLD THEJUALAPEAPE
2. AVAILABLE






Tuesday, June 23, 2009

Pink plkadot shawl :)


ORDER CLOSE

hai salam semua.
terima kasih kerana masih lagi terus bersama saya punya shawl.
maaf kerana tidak update.
i sangat busy dengan beberapa hal.
tapi tidak sesekali i lupa pada semua dan terutama pada customer.

hari tu, i buat jualan di bazaar.
dan habis semua shawl baru i.
tak dapat nak update dekat blog.
shawl yang paling laku,
polkadot pink.
i jual 10 helai. 10 10 habis disitu juga.

jadi, i nak ambil order.
kepada sesiapa yang berminat dengan shawl ini.
bayaran perlu dibuat terlebih dahulu.

material : chiffon ( senang bentuk, berat terletak & tak licin )
size : sama seperti shawl biasa
harga : RM25
* excluded postage
add rm5 for postage

** shawl ni kain die jenis lain, sangat berkualiti dan selesa.
tak nipis dan tak jarang.

kalau sesiapa berminat.
boleh email i, bagi details semua ye.

dan hari terakhir order dan bayar ialah ahad ini.
jadi, cepat cepat order ye.

thanks :)


Friday, June 19, 2009

its polkasquare ;)






SOLD DAUGHTER OF ROSLAN
Tuesday, June 16, 2009

O-EM-G


ALL RM20 EACH!!!
BUY 2 AND GET FREE POSTAGE!





code : sarihana
material : chiffon
price : RM20

1. SOLD FADHILAH HANIS
2. SOLD MIELA

SOLD

SOLD


SOLD

code : pinanisha
material : chiffon
price : RM20

1. SOLD
2. available

hai all.
today i sangat happy because i dapat provide shawl ni kat u all.
they are unique and rare.
each shawl ada 2 shaja. so, siapa cepat dia dapat.
shawl ni sangat berkualiti, kain dia lembut dan senang bentuk.
jangan risau.

p/s : first customer free postage. ;)

Sneak Peak.


hello dear.
there will be a little update tomorrow.

stay tuned!
first customer free postage.
:)
Saturday, June 13, 2009

i love my head. do you?

SOLD OUT!!




SOLD




SOLD







SOLD


hye dear.
sorry for the late update.
i have some family matters just now.
so sorry.
so, hear the update as i promised. ;)

the 3 shawl that i provide is not like other shawl.
its unique and rare design.
the way to wear the shawl is also different.
u have to wear it with another plain awning shawl.
like the model wear.
 

Blog Template by YummyLolly.com