Tuesday, November 24, 2009

Hai awak yang penuh hasad dengki.

salam. sebelum tu i nak minta maaf dekat semua customer i.
bukan niat i nak menulis perkara tak penting macam ni dekat
blog i ni. cuma i nak bercakap dengan si hasad dengki tu je.

untuk pengetahuan awak manusia yang penuh hasad dengki,
i seboleh - bolehnya tidak akan jual shawl yang orang lain jual.
sebab i nak jadi different. in real life, i suka something yang unik
dan lain dari orang lain. tu sebab kebanyakkan shawl i, tak sama
dengan orang lain. dan i juga jarang jual shawl yang ready made.
kalau ade pun, tak sampai 10 helai. jadi, untuk dapat shawl yg
unik, kos nya lebih sikit dari shawl ready made biasa, dan i still
berusaha dengan keras untuk beri harga yang paling terbaik unt
customer i. dan kalau awak masih buta hati lagi. awak perasan
tak i sentiasa memberi kan free postage kepada shawl2 yang
di jual?

sudah lah awak membuat cerita kepada customer2 awak, sbb
itu namanya memfitnah. dah lah awak ambil gambar shawl i
tanpa kebenaran. kredit pun tak di beri. tapi takpe lah. i bukan
kisah sangat pasal tu tapi perangai awak ni seperti mencabar
i. cuba lah buat sesuatu yang awak katakan tu. sebab i
langsung tidak takut. dan ingat kalau sesuatu terjadi kepada
blog i ini. i tidak akan teragak - agak bekerjasama dengan polis.

terima kasih awak. kerana jadikan hati i lebih fragile. :)

love,
sayapunyashawl

8 comments:

WaA said...

siapa kah makhluk itu!!!!

AeNa Helaena said...

dianna sabar ok. setakat dia sorang je nk buat u sakit hati xpayah la..buang masa je yang,.be tough ok~ dunia bussiness mmg camne. kadang,ada je makhluk nk dengki2 ne.ur customers all support u.cheer yea!

♥Ms Yuki♥ said...

dear. sabar tau. biasalah lumrah org berniaga. teruskan perniagaan itu. abaikan mana yg dengki ok.

~N.A.R.D~ said...

btol2~~
blog i pon ade org dengki..
but abaikan je..
what u did,u will get it back..
2 kan karma..;)

gdluck in ur business;DD

syafa said...

dear...sabar ek..sape tu...huhu..cm menakutkn je hasut2 orang len...

cik ika said...

hi dear, i blogwalking jumpa blog u.. abaikan je pendengki tu even sakit hati.. dulu i penah kene..lg teruk.. tu kt blog i da takde shoutmix.. org komen i gler duit la ape la.. tp ramai customer backup lepas tu.. biarkan je dia.maksudnya kalo dia ada bisnes, bisnes dia tak laku @ kalo dia xde bisnes, maksudnya dia takde duit nak beli shawl2 u yg mmg cantik! jgn pk lebih2 k dearie.. i faham perasaan u ;)

ina rainas said...

pedulikan orang yang suke dengki tu..kalo die nak usaha la sendiri x payah nak jatuh kan orang lain..thats how kita promote kan..so kenape die jeles sngt..ish2... x lame orang mcm tu.. sabar eh..kita bersaing secare sihat k... allah akan balas ape yg die buat... kita ada hak.... kita pun x sedar yang org lain ade same jenis produk mcm kite... dah kat kedai jual yang sama so kita pun beli la kan...sabar eh....semoga kita dipihak yang benar & akan dapat hasil yang melimpah ruah amin...

Balqis Shafiqa said...

salam, I blogwalking.
Sy kagum anda mengusahan begini sudah lama sedangkan saya baru mula mencari tapak.
Jgn mudah patah hati, saya percaya anda akan lebih berjaya drpd si pengherdik!
nak tempah selendang nanti,sy inform ye. :)

 

Blog Template by YummyLolly.com